Hemne VGS > Aktiviteter > Hva skjer på Hemne vgs ? > MOT i VG1-klassene

MOT i VG1-klassene

I dag (6/12) har unge MOTivatorer (elever som er skolert for denne jobben) vært på besøk i VG1-klassene ved skolen.

Dagens tema: Robusthet og selvbildet. Ikke bare ditt eget men også andre personer sitt selvbilde og om hvordan vi kan hjelpe og få løftet selvbildet til andre. Det kan være så enkelt som å si "Hei, hvordan går det?"

Unge MOTivatorer brukte mange fine eksempler på det med selvbilde. Det kan være fra å bruke lommelykten som gjør at du ser kun det gode i ellers mørke omgivelser, og det kan være å høre på den gode stemmen som sier til deg selv at: "dette klarer du!". Elevene lærte også at det er så lite som skal til for å løfte dagen til noen andre. Det kan være et lite kompliment eller bare rett og slett å si: "Hei", når man møter noen i gangen på skolen.

Det er imponerende hvor mye MOT-elevene klarer å gi av seg selv i en slik sammenheng. De tar frem eksempler fra egne erfaringer for å få andre elever til å forstå at det kun kan være noe lite som hjelper for å styrke og trygge selvbildet.

Nok en flott dag på vår MOT-skole Hemne videregående skole.

Vi er veldig stolte av våre MOT-elever og deres evne til å formidle!